Billedgalleri
Nyheder
Gud og Godnat
Se bønnetræet og nogle af bønnerne her
Kirken er åben
Vi samler ind digitalt til verdens fattigste den 14. marts
Vær med, når en digital udgave af Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling løber......
Januar og februar i Måbjerg og Ellebæk Sogne
Januar og februar er også spændende måneder i Måbjerg og Ellebæk sogne....

Januar og februar i Måbjerg og Ellebæk Sogne

Januar og februar er også spændende måneder i Måbjerg og Ellebæk sogne. Her plejer at ligge mange gode arrangementer og undervisning både for børn og voksne. Som alting er nu, er det ikke muligt at mødes og afvikle i kirkerne. Vi prøver at finde andre løsninger, for vi vil så gerne bevare kontakten med de mange gode mennesker, som følger med i vore programmer.
Mht. aktiviteter der handler om børn og deres familier, foregår de her i kirken, når skolerne igen kan åbne for de mindste klasser.
Indtil da afvikles de digitalt eller med løsninger, hvor de gældende Coronarestriktioner efterleves - eller med aflysninger.
Følg med på kirkernes hjemmeside.

Vi tænker at gøre det på denne måde:
Minikonfirmander: Inviteres til et undervisningsforløb med start i uge 5. Der vil være undervisning digitalt, eller ved direkte uddeling af materialer i familiens postkasse, indtil undervisningen kan foregå i Ellebæk Kirke.
Babysalmesang: De tilmeldte børn og forælder bliver orienteret om mulighed for at mødes i Ellebæk Kirke. Indtil da vil der blive rundsendt hilsner med billeder og links vdr. babysalmesang.
Gud og Godnat d. 2. februar kl. 17 – 18 i Ellebæk Kirke: Invitation til alle børnefamilier om at komme familievis ind i kirken og hente noget…
Besøgene vil blive koordineret. Nærmere invitation og orientering sendes til kirkernes børne - og familiegrupper med tilmelding og maxantal.

Fastelavnsandagt d. 14. februar i Ellebæk Kirke: Invitation til alle børnefamilier via kirkernes børne-og familiegrupper, med tilmelding og maxantal. Der vil blive lagt vægt på børnenes kreative udklædninger😊. Der er ikke tøndeslagning eller fastelavnsboller, men derimod noget andet…
Dåbsjubilæum d. 28. februar i Ellebæk Kirke:Familier med børn som blev døbte for 5 år siden vil modtage en invitation i postkassen. Måbjerg og Ellebæk Kirker inviterer til en kort, festlig markering af dåbsdagen. Jubilæumsbarnet vil også her få en særlig gave..
Tilmelding nødvendig af hensyn til maxantal.Det sker
24.2.21
Café i Ellebæk Kirke
AFLYST
Se mere her